luni, 12 decembrie 2016

Tratamentul anticelulitic cu ultrasunete


Tratamentul cu ultrasunete este destinat in special tratamentelor corporale legate de atenuarea nodulilor anticelulitici si reconturarea adipozitatiilor localizate, obtinute prin actiunea mecano-termica ce le dizolva si le face mult mai usor de eliminat din organism, imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate cum ar fi creme si lotiumi de remodelare, cu efect anticelulitic, de fermitate sau vergeturi, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii.

Ultrasunetele au inceput sa fie folosite in scopuri terapeutice inca din anul 1980, obtinandu-se rezultate excelente. Industria cosmetica a preluat acest sistem si le-a folosit sub denumirea de ultrasunete pulsatorii si continue .Acestea au o frecventa mare de peste 20.000 Hz si nu pot fi pecepute de urechea umana, insa reusesc sa stimuleze celulele corpului, masajul fiind produs de vibratii ce cauzeaza miscarea citoplasmei si facand sa vibreze nucleul celulelor si totodata extinzand si membrana acestora.

Cand folosim tratamentul cu ultrasunete

Este recomandat in procedurile de remodelare corporala si faciala. La nivel corporal, ultrasunetele creaza micro-vibratii pe care clientul nu le va simti. Acestea penetreaza in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime calcifiate. La nivel facial, ultrasunetele au efect antirid, de luminozitate, ajuta la refacerea elasticitatii si hidrateaza. Este util folosit pe zonele ce prezinta celulita nodulara, veche, ce nu raspunde pozitiv la altfel de tratamente. Se recomanda in cazul in care se doreste aducerea la o structura cat mai asemanatoare de restul pielii, in cazul zonelor ce au interventii chirurgicale, arsuri sau alte accidente, dupa vindecarea completa a zonei lezate. Este extrem de eficient in tratamentul vergeturilor precum si in tratamentele faciale antirid si de lifting.

Ce sunt ultrasunetele si cum actioneaza ele

Ultrasunetele desi par doar un masaj bland au efecte mecanice, termice cat si dinamice in organism.Tesuturile strabatute in mare profunzime de ultrasunete sunt atat de rapide incat nu pot fi vazute sau simtite pe piele, dar acest lucru neinsemnand ca nu lucreaza. Masajul este produs de vibratii-stimuli sonori, ce produc presiuni variate in miscarea lichidelor intracelulare, acest lucreu se numeste lipoliza celulara, totodata obtinandu-se si o refacere a tesutului de colagen deteriorat. Lipoliza celulara este folosita in remodelarea corporala in special pentru inlaturarea celulitei cat si in cosmetica deoarece cu ajutorul undei sonore tratamentul sonic se poate aplica pe abdomen, fata, coapse, brate, decolteu, sani, gambe.Cu ajutorul tratamentului cu utrasunete se pot vehicula particule materiale, transportandu-se in profunzimea tesuturilor substante cu principii active, fie hidro sau lipo saturale; acest lucru fiind numit de specialisti "vehiculare transdermica".

Beneficii

• redarea elasticitatii pielii
• stimularea metabolismului
• stimuleaza  eliberarea toxinelor si transferarea acestora in sistemul limfatic
• efect antivergeturi
• efect anticelulitic
• efect anticearcan
• efect antirid
• tonifiere

Ce rezultate vom obtine, in urma tratamentului

Pielea se va lumina si va deveni vizibil mai ferma si mai fina fara a mai risipi timp si bani in incercarea continua de a gasi produsul ideal care sa elimine celulita sau pentru a inlatura cearcanele. Imposibilitatea de a folosi un astfel de echipament performant acasa era de fapt ceea ce aducea insuccesul tratamentelor pe care le aplicati singure fara a obtine rezultate.

Studiile specialistilor au demonstrat ca ultrasunetele ajuta la controlul oxidarii celulare si la activitatea melaninei sub piele acestea fiind explicatia pentru procesul de inalbire a pielii. Ultrasunetele au efect defibrozant, efect util in tratarea ridurilor cat si in tratarea vergeturilor care in scurt timp vor deveni mult mai putin vizibile iar in cazul tratamentelor faciale veti observa cum ridurile fine vor deveni inexistente datorita aportului de apa din tesut. Ultrasunetele determina cresterea nivelului de hidratare a tenului.si astfel tenul redevine proaspat si luminos.

Efectul benefic asupra circulatiei sangelui dar si asupra limfei este remarcabil. De aceea ultrasunetele se recomanda si in cazul dilatarilor inestetice (dar si dureroase) ale vaselor de sange de la nivelul gambelor si mai ales cand observam ca avem senzatia pemanenta de picioare grele. Creeaza o senzatie de confort si usurare la nivelul picioarelor chiar dupa primele sedinte. In tratamentele cu ultrasunete micsorarea stratului adipos precum si diminuarea nodulilor celulitici se va evidential din prima serie de tratament, avand beneficiu ca se poate face si de catre persoanele cu fragilitate capilara.

Contraindicatii

• edermatite
• rani deschise
• varice

Sfatul nostru

Fiecare serie contine 10 sedinte, fie ca sunt la nivel corporal, fie facial; ciclul putand fi continuat dupa 10 zile de pauza. Un al treilea ciclu de sedinte poate fi reinceput la 20 de zile dupa incheierea celei de a doua serie.

Pentru rezultate optime recomandam combinarea cu tratamentul vacum, frecventa sedintelor fiind de 2 ori pe saptamana.

Foto: CloudFont.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu