luni, 12 decembrie 2016

Cele mai populare coafuri



Coafurile cu impletituri au devenit, in acest sezon, o declaratie de eleganta si stil, iar vedetele le-au purtat cu rafinament la numeroase evenimente mondene. Ponytail, coc, inspiratie irlandeza, reinterpretarea boho, impletiturile se adreseaza fiecarei personalitati feminine, iar propunerile originale si sofisticate le regasim, de fiecare data, pe covorul rosu. 

Fishtail, o impletitura elaborata


Stilul Fishtail este o varianta sofisticata a impletiturii simple, de tip spic. Aceasta coafura este purtata intotdeauna pe o parte, coada fiind expusa pe umar. O varianta eleganta de abordare a acestui hairstyle ne este expusa de Cheryl Cole si Kim Kardashian: poarta cateva suvite de par libere, care sa iti incadreze chipul. Si, pentru ca traversam un sezon al opulentei, nu uita de cerceii statement, supradimensionati.



Leona Lwis Cheryl Cole



Blake Lively Kim Kardashian


Minimalism sofisticat: cocul de balerina cu impletituri

Cocul tip balerina, care mizeaza pe impletituri, a fost prezentat prima oara pe catwalk-ul Sass&Bide, iar vedetele l-au indragit instantaneu. Simplitatea incontestabila a coafurii in stil balerina este dinamizata de impletiturile fluide, care confera rafinament acestei abordari fundamental minimaliste.



Kim Kardashian Kim Kardashian



Jennifer Lopez Anna Lynne McCord

Cocuri elaborate – o declaratie de stil

Vedete precum Charlize Theron, Diane Kruger sau Kirsten Dunst au impresionat printr-o abordare inedita a unei coafuri care, la prima vedere, poate parea un coc de inspiratie frantuzeasca. Artificiul de stil este dezvaluit in partea din spate a coafurii, care mizeaza pe impletituri rasucite armonios, diagonal, transversal sau circular.



Kirsten Dunst Charlize Theron



Diane Kruger Emily Blunt

Inspiratie irlandeza: minimalism in stil boho

O coafura usor de realizat este acest coc inspirat de traditia irlandeza, abordat de Jennifer Connelly, Sienna Miller sau Scarlet Johansson. Coada de cal impletita este purtata precum o coronita, circular, ceea ce ii confera un look romantic si elegant. O abordare ludica, insa pe care vedetele indraznesc sa o afiseze chiar si pe covorul rosu.



Scarlet Johansson Sienna Miller



Elle Fanning Jennifer Connelly

Poarta si tu coafuri impletite, demne de covorul rosu! Vrei sa obtii si tu o impletitura elaborata, realizata impecabil?

Salonul Kelebek Beauty te asteapta cu o echipa de profesionisti care lucreza doar pentru tine, pentru ca tu sa simti diferenta!

Poti apela la serviciile salonului Kelebek daca doresti sa obtii un look de vedeta.

Foto: Armony Coiffure

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu